Om att inte hitta änden av snöret

Jag vill skriva om body positivity som syns i mitt flöde just nu. Jag vill skriva om hur jag kämpar med att tycka om, duga som jag är. Jag vill skriva om hur svårt det samtidigt är. Hur jag intalar mig att varje pass är för att orka mera och må bättre. Inte för att se bra ut.

Jag vill skriva om att jag just nu har en period med enorma komplex över små skitsaker. Hur jag inte kan relatera till kroppspositiviteten alls. Inte just nu. Kanske sen.

Men det är så svårt när tankarna tvinnar i huvudet och jag inte hittar den lösa tråden, änden på nystanet. Så ni får några lösryckta tankar från här och var i kaoset om kroppspositivitet och bristen av den just nu.

Mitt fokus, att andas och försöka gilla läget. 

2 thoughts on “Om att inte hitta änden av snöret

  1. Lite så där känner jag just nu är inte alls bekväm i min kropp försöker få regelbunden träning för att kroppen ska hålla och kanske som bonus återfår jag en kropp jag är bekväm med eller så anpassar sej huvudet till kroppen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s