I bokstävernas magiska värld

Jag satt länge och funderade över vilken kreativ kurs jag ska gå nu under våren. Till sist föll valet på att delta i grundkursen/inspirationsdagen för lettering i Karvsor i februari.

Jag fick ju en del med mig i lettering-ryggsäcken redan tidigare i höstas. Men känner ändå att det finns massor jag vill utveckla, så därför blir det en lördag i bokstävernas värld så småningom. Förstås sitter jag ofta i bokstävernas värld här hemma och har också sparat en hel del intressanta stilar och krumelurer på Pinterest.

img_4564

3 reaktioner på ”I bokstävernas magiska värld

  1. Ping: 3 torsdagstips – Fina Christina

  2. Vad roligt att lära sig skriva kreativt. Ibland önskade jag att jag själv var lagd åt det hållet, då jag älskar att skriva att skriva och har flera fysiska kalendrar och så. Nu är jag sugen på att föra bokjournal nu när jag har hamnat i bokvärlden…igen. Förutom att blogga om det att även föra någon journal över böcker jag önskar läsa, har läst osv 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s