Monthly makers – januari

Jag deltar i Monthly Makers utmaning.

2017 är kreativitetens år och det blev genast extra roligt och spännande när jag hittade Monthly Makers tack vare ett tips. För er som inte vet vad det är så kan ni läsa mera på deras hemsida.

Första temat släpptes i början av månaden och var inget mindre än kontrast. Oj, hoppsan! Vad ska jag hitta på inom det temat? När jag först bekantade mig med MM så beslöt jag mig för att delta i årets tolv teman genom olika handarbeten. För det är där min kreativa ådra är som starkast.

Jag surfade runt och fastnade ganska snabbt för colorblocking, alltså att du tar två konstrastfärger och kombinerar dem med varandra. I mitt fall så ville jag använda mig av det jag redan hade hemma så det blev två restgarn, en mild och en stark.

Mitt bidrag till temat kontrast varsågoda.

img_4581 img_4584

16 thoughts on “Monthly makers – januari

  1. Vilken härlig mössa!! Gillar också kombon grönt + grått, mamma stickade en randig mössa åt min sambo i den kombon, och den är också snygg. Bra också när man redan har materialet hemma, så man kan använda upp det man har i stället för att köpa nytt jämnt! 🙂

    Gilla

  2. Blir så inspirerad av alla som kan göra såhär, bara välja två garner de har hemma och sen bara få till en snygg och välsittande mössa. Grymt jobbat!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s