Årets första fynd

I veckan hade jag lite att göra, jag har ju inte kunnat gymma på grund av förkylningen. Så då blev det ett spontant loppisbesök på torsdagskvällen och så fortsatte jag igår lördag. Så himla skönt att gå på loppis en vardagskväll för det var noll trängsel bland hyllorna. Det kommer jag nog fortsätta med för vill ju ta mig tid att spana in utbudet i hyllorna också.

Det blev några prylar som landade i köpkorgen på både Combolina och Combo. Blommorna är nyköp från Combos inredningssida men det andra är 100 % loppis. Å de flesta sakerna är tagna i bruk redan.

img_4589

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s