En längtan till havet

Den växer för varje dag, min längtan till havet och vår sommarstuga. Det är nog avsaknaden av riktig vinter och de senaste dagarnas töväder som gör längtan så stark. Jag förknippar vädret med vår och våren med att snart är det dags att sjösätta båten igen.

Så jag försöker bota längtan med att se på bilder, vilket inte fungerar så värst bra. Å så vet jag ju att för varje dag som avklaras av dessa månader fram till våren så är det en dag närmare. Som jag tänker njuta den dagen jag får sätta mig i båten och åka ut igen.

img_3250

img_4077

img_4210

9 thoughts on “En längtan till havet

  1. Känner igen den där längtan, så brukar jag också känna… Räkna månaderna tills det är dags igen. Och fast vi brukar besöka stuga under hösten och vintern är det inte alls samma sak som när sommaren äntligen är här och vi kan övernatta där igen, efter en lååång lååång höst och vinter av längtan.
    Fick för en tid sen erbjudandet att köpa en släktings villa, och förälskade mig genast i den när vi var och tittade, den var verkligen allt jag någonsin drömt om – men det vi inte kommer ifrån är att den är på ”fel” ställe… Har alltid drömt om att en dag få bygga där den lilla stugan finns, och den drömmen lever alltid kvar… Dessutom var priset väl saftigt (vilket man förstår med tanke på läget) och det är inte riktigt läge för något sånt just nu… 😯 Svår sits! Skulle ju så gärna ha en alldeles egen stuga vid havet, där man får göra precis vad man vill, inreda som man vill, ha sina egna saker som får vara kvar där tills nästa gång man kommer…

    Gilla

    1. Ja, vi har tyvärr ingen möjlighet att åka ut till vårt ställe på vintern. I så fall ska nog isläget vara riktigt bra. Ibland vill ödet annorlunda än vad man själv tänkt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s