Tisdags snickesnack

img_4595

Hallå vänner, planen var att blogga inredning idag.. Men tyvärr hann jag inte med dagsljuset alls. Vill ju så gärna visa er den fina mattan jag äntligen hittat till vardagsrummet.

Istället får det lov att bli de vackra helgtulpanerna och lite snickesnack. Mest väntar jag på morgondagens Pound-pass, efter förkylning och söndagens nackspärr. Det är inte så trevligt att vakna och inte kunna vrida huvudet åt höger. Sen har jag i mig att jag ska försöka baka något smarrigt också denna vecka. Hoppas kunna ge er lite recepttips till helgen.

Kom ihåg att det alltid är välkommet med inläggsidéer, jag kan inte lova att jag förverkligar alla idéer på studs, men jag noterar dem alltid och samlar material samt inspiration.

Ha en fin tisdag!

4 thoughts on “Tisdags snickesnack

  1. Jag kan komma med ett förslag direkt: Hur förvarar du dina garn och stickor? 🙂

    pd. Jag har läst din blogg ett tag och tycker du har en bra blogg innehållandes lite allt möjligt. Har beslutat att jag skall försöka kommentera bloggar mera och inte bara läsa. Ifall du undrar hur jag mittiallt börjat kommentera 🙂

    Gilla

    1. Tack, jag har funderat lite på ditt förslag och kommer nog att förverkliga det och troligen i en video så blir det lite roligare. 🙂 Så roligt, det är alltid roligt med respons på mitt stora intresse bloggen. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s