DIY: Svävande hylla

Jag har lovat mig själv att bli lite bättre på det här med pyssel. Handarbete är ju väldigt kreativt, men jag vill vidga mina vyer. Just det här pysslet är inte min egen idé, Originalidén hittar ni här. Jag tyckte bara så mycket om den att jag vill tipsa er också.

img_4601

Jag hade en rund träbricka hemma och så världens fulaste band. Men eftersom jag vill pröva om just den här lösningen kunde vara något som fungerar hos oss så blir det ett ‘jag tar vad jag har’-pyssel.

Jag gjorde såhär: Mätte ut ca. 100 cm band * 4 och knöt ihop alla fyra ändar till en stor knut både uppe och nere. Sen hängde jag upp bandet i ett gardinfäste och placerade brickan mellan de fyra banden, så att brickan vilar på banden. Svårare än så är det faktiskt inte. Om du har tunnare band som t.ex. garn kan du tvinna ihop eller fläta dem först så att det blir stadga i upphängningen.

img_4603

Om de svävande hyllorna blir en permanent lösning hos oss så kommer jag att satsa på små krokar mellan gardinskenorna så att det blir en stadig upphängning.

One thought on “DIY: Svävande hylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s