Evenemangstips; A brand new me

Äntligen fredag säger jag och ska snart pallra mig iväg mot soffan för att njuta en stund där. Före det vill jag hur som helst tipsa er om ett riktigt intressant evenemang som kommer gå av stapeln i Vasa den sista helgen i februari. A brand new me – Karriär, marknadsföring, inspiration.

Det är Svensk Ungdom som ordnar detta och de har lyckats få inget mindre än två finlandssvenska bloggare Michaela och Ellen och också Lars Losvik på plats för att föreläsa under helgen. Evenemanget pågår från fredag kväll till söndag men jag kommer enbart delta under lördagens föreläsningar och workshops. Ser hur som helst väldigt mycket framemot dagen redan och hoppas få massor av inspiration och pepp till att fortsätta framåt på flera plan i livet.

Ses vi lördagen den 25 februari?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s