Att inse och känna tacksamhet

Tisdagen den fjortonde februari, jag kommer hem och känner att jag vill ge min kärlek till er idag. Tänka lite extra på er och visa åt er hur mycket ni betyder. Det är ju faktiskt tack vare er som den här bloggen fortsätter att existera och som jag kommer på en massa olika roliga saker.

Kanske någon av er hann se vändagshälsningen jag hade filmat in. En stundtals oskarp och väldigt mörk filmsnutt där jag försökte uttrycka mitt tack till er som läser och gillar. När väl filmen var redigerad och uppladdad så lyssnade jag på podd och tog det lungt. I något skede ramlade tanken över mig.

”Stick to what you know!”

Varför ska jag ha en youtubekanal att producera innehåll till när jag inte ens är genuint intresserad av youtube? Varför lägga tid och energi på något som ändå blir halvhjärtat när jag kan lägga energi på det som är helhjärtat. Bloggen och instagram, för mig och för er.

TACK! ♥

Så vändagen 2017 vill jag säga tack till mig själv för att jag äntligen kom på det. Att jag ska ägna min tid åt det jag tycker om och brinner för. Det jag orkar och vill göra helhjärtat. Samtidigt vill jag säga tack åt er, läsare och gillare. För jag ser ju att ni finns där, ibland mer och ibland mindre. Ni läser, kommenterar och gillar och det är den bästa vändagsgåva jag kan få.

Härifrån framåt.

One thought on “Att inse och känna tacksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s