Två bruna loppisfynd

img_4751

Två av mina senaste loppisfynd går ganska otippat i brunt. Den vackra lyktan hittade jag inne på Fyndis här om dagen när jag var inne för att leta grejer till mitt Monthly Makers-bidrag. Den kommer att bli riktigt vacker på trappan vid villan senare i år.

Håller som bäst på och planerar nästa temavecka här på bloggen också och tänkte att det får bli loppis. Ska försöka hitta lite varierande inlägg men åtminstone en guide till Vasas loppisar är på gång. Som vanligt får ni gärna komma med förslag på inlägg som ni vill läsa mer om inom nämnda tema.

Ha en skön fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s