En kväll i böckernas värld

Här är jag idag, med huvudet alldeles fullt av tankar. Mailande hit och mailande dit, förhoppningar och drömmar. Sätt då till två timmar dataskolning från jobbet och du har ett ännu rörigare huvud. Jag riktigt ser framemot en kväll med tre bra böcker och bokpodden Hietanen & Henriksson. Boköverdos kanske det kallas.. Eller finns det något sånt?

img_4760

Just nu läser jag hur som helst Hjärnstark, Foodpharmacy och Jag är inte perfekt tyvärr! Om det är någon av böckerna ni vill att jag skriver mera om så lämna gärna en kommentar så återkommer jag till dem när de är utlästa.

3 reaktioner på ”En kväll i böckernas värld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s