En hel dag med inspiration och många tankar

I helgen deltog jag i Svensk Ungdoms evenemang A brand new me i Vasa. En stor del av gänget som var på plats är politiskt aktiva och många av dem ska ställa upp i kommunalvalet. Jag var där av en helt annan orsak, för att hitta inspiration och pepp att fortsätta framåt med det bästa jag har; bloggen. 

img_4764 img_4765

Det var mycket fokus på målsättningar, branding, hur du hittar vad du vill göra och hur du ska tänka för att nå dit du vill. Med andra ord en riktig inspirationsboostardag. SU hade lyckats bra med att bjuda in varierande föreläsare och bland det bästa var ju Kalle Ulffs energi där strax innan evenemanget slutade för min del. Eftermiddagen fortsatte med workshops men jag hade minsann huvudet fullt av tankar från alla de fantastiska föreläsningarna så det fick räcka.

Så nu har jag suttit ner redan från morgonen och besvarat flera av de frågor som jag skrev i mitt blommiga anteckningshäfte i går. Härifrån framåt och tack Svensk Ungdom för en givande dag!

11 thoughts on “En hel dag med inspiration och många tankar

 1. Hej!
  Jag missade också dig, vad tråkigt.. 😦 Men superroligt att du gillade evenemanget, tyckte själv också att det var otroligt inspirerande! Håller med Daniela att de skulle vara roligt att läsa vad du fick för inspiration och tankar från evenemanget!

  Gilla

   1. Joo förlåt jag hade verkligen totalt fullt upp!! Men du sku så gärna ha fått kommit o ryckt mig i armen! Skulle ha varit superroligt att träffa dig 🙂 ser fram emot ditt inlägg! 😍 tänkte själv också försöka skriva något inlägg med inspiration från evenemanget!

    Gilla

   2. Haha nu blir ditt kommentarsfält kilometer långt, ber om ursäkt för det! Men måste ännu bara tillägga att jag håller med dig om det. De kom upp mycket att tänka på o i varje fall i mitt huvud snurrar de på rätt så bra i huvudet. Ha en superfin kväll 🙂

    Gilla

 2. Var du också där, vad kul! Jag försökte hålla utkik efter bloggare men såg ingen. Så jag missade nog dig. Känner inte dig personligen förstås, men brukar kika in här ibland.

  Och ja, visst var det super inspirerande!

  Gilla

 3. det där evenemanget lät så intressant, hade jag inte haft annat just då hade jag supergärna också gått! hoppas du kan skriva fler blogginlägg om vad du lärde dig och hurudana tankar som väcktes under evenemanget 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s