Loppisguide i Vasa

Jag går, som bekant, gärna på loppis. Tycker själv att Vasas utbud av loppisar är rätt bra och om jag är på riktigt bra humör betar jag av alla ‘favoriter’ under en och samma dag. För er andra som också gärna går på loppis tänkte jag nu skriva ihop en liten loppisguide kring hur och var ni hittar Vasas loppisställen, öppettider och lite vad du kan hitta där. Varsågoda!

loppisguide

Comboliina f.d. Eva&Adam Var? Magasingatan 4. (bakom Lidl) Öppet? Må – fre kl. 12-18, lö – sö kl. 11-16.  Fina Christinas kommentar: Fräscht och bra utbud av både nya varor och loppisgrejer. Precis som hos ‘stora-syster’ Combo så finns det något för alla.

Combo loppis/outlet. (f.d. Suvikirppis) Var? Flygfältsvägen 7. Öppet? Må – fre kl. 11-19, lö – sö kl. 11-16. Fina Christinas kommentar: Ett stort loppis med ett relativt bra utbud. Combo har också satsat på att ha en stor avdelning med nya varor, här hittas både inredning och skönhetsprodukter bl.a. Själva loppiset är fräscht men varorna känns väldigt överprissatta.

DSC_0087

Brändö loppis. Var? Brändövägen 77. Öppet? Må – fre kl. 11-19, lö – sö kl. 11-16. Fina Christinas kommentar: Ett litet, men fräscht loppis med bra utbud av både kläder och inredning. Perfekt storlek om du har lite extra tid över och befinner dig på Brändö. Ett av mina favoritloppisar.

DSC_0713

Fyndis. Var? Marknadsvägen 3 i Smedsby. Öppet? Må – fre kl. 13-19, lö kl. 11-16, sö kl. 12-16. Fina Christinas kommentar: Fyndis är ett av mina favoritloppisar som jag gärna besöker. Ofta när loppissuget slår till räcker det att åka in till Smedsby och gå en runda på det förstorade Fyndis. Personalen är trevligt och försäljningen är också bra. En av mina favoriter.

Röda korsets loppis. Var? Klemetsögatan 17. Öppet? Må – fre kl. 10-18, lö kl. 10-16. Fina Christinas kommentar: När RK-loppiset ännu var kvar på gamla stället var jag inne ett par gånger. Utbudet är stort, men grejerna rätt dyra. Sen loppiset flyttade har jag inte varit inne där.

ELO Kirppis. Var? Stora Långgatan 42. Öppet? Må – fre kl. 11-18, lö kl. 10-16, sön kl. 12-16. Fina Christinas kommentar: Ni får en kommentar när jag besökt stället.

6 reaktioner på ”Loppisguide i Vasa

  1. Skulle vara kul med en loppisguide ur sälj-synvinkel, om du har erfarenheter av flera? 🙂 själv har jag bara sålt på Fyndis, och för jättelänge sedan på f.d. Eva&Adam. Mycket trevligare och enklare att sälja vid Fyndis (för mig) medan jag i tiderna sålde mycket, mycket mera pengamässigt på E&A.

    Gilla

  2. För alla med barn kan jag rekommendera Lillens loppis på Gerbyvägen 28. Är det just barnkläder och annat barnrelaterat man är ute efter är det perfekt, man slipper plöja genom allt annat vid ett vanligt loppis. 😊

    Gilla

  3. Ping: Loppistemat: Fyra tips för en lyckad runda – Fina Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s