En solig brunch i mars

Igår var det äntligen dags för träff med flickorna från Oravais igen. Den här gången lyckades det så väl att vi alla fem kunde närvara och så roligt vi hade. Pratade om både roliga saker så att tårarna sprutade, allvarsamma saker och delade vår livsskeden med varandra.

img_4803

Vi dukade upp till knytkalas brunch i ett nybyggt hem och på bordet fanns något för alla. Frukter, pannkaka, bröd med tillbehör, ägg och bacon och kantarellpaj. Det sistnämnda bidrog jag med och pajen var så god så det vara bara den tomma formen som kom med hem, till sambons besvikelse.

Tack tjejer för en fin dag, nästa gång är det vår när vi ses igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s