Loppistemat: Fyra tips för en lyckad runda

Hoppas du gillade min loppisguide (du hittar den här). Innan du åker iväg för att fynda kan det kanske vara bra att läsa igenom fyra tips för en lyckad runda.

289h

Bildkälla: Gratisography

  • Energi. Om du besöker flera loppisar under en och samma dag så kom ihåg att ta små pauser ibland och tanka energi. Att gå på stora loppisar fyllda med grejer är tungt. Du behöver ju fokusera på innehållet i hyllorna och att ta dig fram. Jag brukar ha med mig en vattenflaska och något smått att äta i bilen mellan besöken.
  • Bärbart. Du vet aldrig vad du kan tänkas hitta bland hyllorna och då skulle det ju vara harmligt om du inte tog en korg/vagn när du kom så att du har någonstans att lägga dina grejer.

110h

Bildkälla: Gratisography

  • Fynden. Vad som är ett fynd för dig behöver inte vara ett fynd för mig och tvärtom. Allt av intresse åker alltid ner i korgen och innan jag kommer till kassan går jag igenom innehållet och för tillbaka de varor som inte längre känns aktuella.
  • Tid. Ta det lugnt när du går där mellan hyllorna, ta dig tid att spana in utbudet. Det är ju roligt att gå på loppis och ett riktigt bra tidsfördriv en tråkig vardagskväll eller en helgdag utan planer.

Har du några tips eller tankar att dela med dig av gällande loppis?

2 reaktioner på ”Loppistemat: Fyra tips för en lyckad runda

  1. Bra tips! Gillade loppisguiden också, av dem är Comboliina min favorit (ända sen Adam & Eva-tiden, hade själv bord där flera gånger). Kanske du kunde skriva en loppisguide om loppisar på andra orter också någon gång, kanske be läsarna komma med tips om vilka loppisar det finns och vilka som är bra? Det vore jätteintressant om man har vägarna förbi och är loppissugen! 😊 Sen så måste jag tipsa om bytesloppis som vi ordnar vid Österhankmo UF 18.3 kl 11-14! Allt är gratis och på måndag kväll, 13.3, får man lämna in saker och kläder man vill bli av med dit! 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s