En rosa Lindaklänning

Jag hade några dagar ledigt under Sportlovsveckan och ville ha något att pyssla med. Har tidigare sett den fantastiskt fina klänningen som Linda stickat och tanken slog mig att jag vill göra en likadan. Men det stora frågan förblev ju; i vilken färg?

Ännu när jag gick in till handarbetsaffären hade jag inte bestämt mig. Jag måste bara få känna på garnet och sen besluta mig. Döm om min förvåning när jag kommer ut med en påse rosa nystan, jag hade tänkt ljusrosa men det blev en lite starkare rosa. Ännu när jag lade upp maskorna och började sticka var jag tveksam. Nu är projektet så här långt klart och jag har en ärm kvar.

Sen är det det värsta kvar, att fästa alla trådar. Men slutresultatet kommer jag nog bli riktigt nöjd med har jag på känn. Å sen fick jag höra att rosa är en modefärg i år också.

Sticka din egen Lindaklänning.

5 thoughts on “En rosa Lindaklänning

    1. Tack! Självklart kommer en helhetsbild på slutresultatet när jag orkar fästa alla trådar. Vet du det är inte alls svårt så jag tror du skulle klara det galant. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s