Loppistemat; Mina favoritfynd

Det är kanske på tiden att jag berättar för er om några av mina favoritfynd. Jag har vissa grejer jag allt som oftast spanar efter när jag besöker loppisar och andra grejer som omedvetet blir en favorit när det hamnar i köpkorgen. Låt oss ta en titt på ett favoritfynd och sen vill jag veta, vilket/vilka är dina favoritfynd?

Jag spanar alltid efter Iittalas kivilyktor på loppis, kostar de under 10-lappen så blir det ett självklart köp för min del. Jag har en vision i att samla så att jag får två av varje färg. Vill du veta hur du kan kombinera dina Kivi-lyktor så ska du spana in den här videon.

Mitt allra bästa fynd är fortfarande blecklyktorna jag köpte av Ingela på bloggloppiset för något år sen. Redan när jag såg dem på hennes IG så visste jag att de där ska jag köpa! Å de är så vackra, både med ljus i och utan.

Så i stort sett all annan mysljusbelysning har fått ge vika för iittala-lyktorna och blecklyktorna. I övrigt är det några klädesplagg, marimekko kuddöverdragen och min köksgardin som just nu också rankar in på topplistan över favoritfynd. Om vill läsa mera om mina fynd och loppiseskapader så hänvisar jag dig till kategorin Loppis & Kreativitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s