En samarbetspartner

Inlägget är i samarbete med Aveo

Fina Christina kan stolt presentera en ny samarbetspartner här på bloggen. Nämligen det österbottniska inredningsföretaget Aveo. Som jag tidigare har nämnt så gillar jag att lyfta fram finländska och speciellt österbottniska företag och att få möjligheten att samarbeta med Aveo är så roligt.

Bildkälla: Aveo.

Jag har länge funderat på att beställa hem något från Aveos inredningswebshop där du hittar allt från tapeter och kakel till ljuslyktor och sängkläder. I mars har de -20 % på varorna från Ferm Living. Så lite extra sugen blir jag ju på en wire basket eller en plant box just nu. Få se vilken av dem det sist och slutligen blir, men ni lär nog få veta..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s