Min rosa Lindaklänning

I helgen lade jag sista handen vid min Lindaklänning och nu är den klar och dokumenterad för er också. Jag blev riktigt nöjd med slutresultatet nog men nästa klänning jag stickar blir utan slits eller så en kortare slits.

 

Har också insett mina fallgropar när det kommer till handarbete. Jag orkar sällan fästa trådar och sy ihop delar till klädesplaggen direkt. Stickar gör jag gärna men efterarbetet är det svårare med. Dessutom så tänker jag inte efter riktigt nog med hur jag syr ihop alla delarna så märkte speciellt nu på klänningen att sömmarna blev lite olika. Nå, det är ju bra att ha något att utvecklas inom också.

Hoppas ni får en fin start på veckan!

11 reaktioner på ”Min rosa Lindaklänning

  1. Ping: 3 torsdagstips – Fina Christina

  2. Ping: Världsstickningsdagen 2017 – Fina Christina

  3. Ping: Marslistan – Fina Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s