Spontant snack om läsning

Hej på dej! Det känns som om det är länge sen som det kom något vardagligt här.. Det blir lite så ibland när tiden rinner en ur händerna och det som blir publicerat är de där inläggen jag planerat. Det spontana vardagssnacket försvinner lite grann. Jag saknar det inte, men tänkte att kanske du gör det.

Så, vad har jag på gång då? Egentligen inte särskilt mycket, den här veckan är jag mest på gymmet och däremellan så plockar jag lite med mina loppisgrejer inför söndagens loppis.

När jag inte gymmar eller fixar här hemma så läser jag. Min senaste lästa bok är Eva Wahlströms Lite räcker inte. Vilken fascinerande kvinna! För er som inte vet så är Eva en av Finlands bästa boxare. I hennes första bok får vi följa henne genom livet fram tills karriären tar fart. Sen håller jag också på med Petter Stordalens Min hemlighet som jag hört så mycket gott om och på sängbordet finns In Transit som Anne och Ida pratade om i något av sina poddavsnitt. Vilka böcker läser du just nu?

Hoppas du får en fortsatt bra vecka, det verkar ju som att våren är på väg med tanke på alla vattenpölarna överallt. 

6 thoughts on “Spontant snack om läsning

  1. Jag läste just ut Jojo Moyes senaste bok, Toner i natten. Den ger perspektiv på det man värdesätter. Sen har jag en krim-serie på gång där första boken heter Springflod, andra heter Den tredje rösten, tredje har jag ännu inte på koll. Med de är bra.

    Gilla

    1. Ooh, visste inte att hon kommit ut med en ny bok. Jag har läst flera av Jojo Moyes och de är så bra. Ska genast lägga denna på min ”att läsa-lista”.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s