Monthly Makers – mars

Vilken utmaning det här med Monthly Makers är. De olika teman som presenteras är verkligen något att bita i och ibland kan jag nästan känna en liten stress kring hur jag ska hitta på något.

Geometritemat var ett sånt, men ganska snart så hittade jag något som jag tänkte att kunde bli något. Fredrika som är månadens värd skrev så fint;

När jag tänker geometri tänker jag former, vinklar, siffror, uträkningar och mönster. Det känns som temat funkar ihop med en massa olika material som till exempel tyg, papper, pärlor, lera eller färg för att bara nämna några.

Det var från det där med former och mönster som min idé föddes. Jag skulle skapa en tavla med text och former. Kombinera någon form med mina försök till lettering.

Fredrikas och de andra deltagarnas bidrag hittar du här.

8 reaktioner på ”Monthly Makers – mars

  1. Vad fint! Gillar hur accentfärgen går igen i miljön där den är placerad (det rosa i stearinet). Genomtänkt! Fin kombination av det ruffa grå och våriga rosa/gula också 🙂

    Gilla

  2. Vad kul att få följa din skapandeprocess! Diamanten är för mig en riktigt typisk geometrisk form, och det måste ha krävts en del uträkning för att göra ritningen också kan jag tänka mig?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s