Att blogga med kvalitet

En tanke gror inom mig. Jag känner mig just nu lite tudelad igen med den här bloggen. Det känns som om det jag levererar inte är riktigt så där bra som jag tänkt.

Tankarna kring bloggen har fått mig att börja fundera mera på det här med kvalitet. Jag vill blogga med kvalitet och inte med något halvfärdigt hopplock som jag är okej med. Därför tar jag nu beslutet att från och med april kommer det att komma färre inlägg här på bloggen, men samtidigt så tänker jag satsa mer på kvaliteten på dessa inlägg också.

Exakt hur många det blir per vecka vet jag inte riktigt men kanske vi satsar på tre-fyra och blir det fler så är det ju skoj. Självklart kommer jag att fortsätta inom samma teman som tidigare; välmående och kreativitet.

Jag vill berätta om mina tankar så att ni inte kikar in här och funderar över varför Christina inte har uppdaterat på nån dag. Hoppas ni fortsätter hänga här med mig och kom ihåg att ni alltid får lämna förslag på vad jag kan lyfta fram och att vi fortsätter peppa varandra i kommentarsfältet.

4 reaktioner på ”Att blogga med kvalitet

    • Tack Daniela! Ja, att vara en människa med höga krav på sig själv och samtidigt blogga är inte det enklaste. En enkät har jag faktiskt tänkt göra nu under våren. 🙂

      Gilla

  1. Som läsare tycker jag inte att en blogg behöver uppdateras varje dag. Jag går nästan aldrig rakt in på en blogg för att kolla om det kommit något nytt utan jag använder bloglovin och tänker inte desto mera på om en viss blogg inte uppdaterats (om det nu inte går flera veckor då).
    Oftast är det ändå trevligare med ett inlägg med substans än något som skrivaren ”tvingat” ut, bara för att skriva nåt. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s