Handarbetsinspiration ur senaste Novita

IMG_4888

Vårens novitatidning fanns i postlådan här om veckan och förra helgen hade jag tid och intresse att bläddra igenom den. I tidningen fanns det massor av vackra vår- och sommarplagg stickade eller virkade i bomullsgarn.

Mina spontana favoriter blev den stickade damtröjan, koftan och tunikan samt de fina kuddarna och handdukarna. Mönstren finns inte ännu ute på Novitas hemsida, men tidningen finns att köpa som lösnummer i affärerna har jag sett.

Högst upp på min lista över handarbeten står just nu en klänning åt systerdottern och fler virkade korgar åt mig själv. Så det tar ett tag innan jag kan djupdyka i de senaste Novitabeskrivningarna. Tills dess kanske jag har hunnit fundera ut vilken av alla de vackra modellerna jag vill göra. Vilken skulle du välja?


Psst.. Om du vill läsa mer om handarbetsinlägg kan du påverka detta genom att fylla i min enkät.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s