Monthly Makers, april

Igår hade jag en riktig energislukardag på många vis. Å sista handen vid mitt alster till Monthly Makers misslyckades också. Jag är ingen ritare, bokstäver ja.. Allt annat, nej! Jag hade redan beslutat mig för att inte delta med det jag skapat, men så kom jag hem idag, tog några bilder och så kändes det ändå helt… okej.

Jag har inga husdjur att skapa något åt, temat gav mig inte ångest men en smula… icke-inspiration. Eller ja, jag har ju en katt hemma hos mina föräldrar, men allt hon tänker på är mat. Så återigen en månad så blir det ett letteringalster från mig. Å med dagens massiva snöstorm, den största och värsta på hela året så passar väl drömmen om sommaren bäst.

Flera fina alster hittar du hos månadens värd, Mikaela.

6 thoughts on “Monthly Makers, april

  1. Fint att du visar upp trots att du inte kände dig nöjd! Tycker det är väldigt generöst och viktigt för alla andra med prestationsångest att få se ❤ Du är ju uppenbarligen BOSS på att texta så för min del får du gärna komma med bokstäver hela året 😉 Men hoppas att nästa månads tema kan få något mer att släppa så du får massor med inspiration!

    Gilla

  2. Snyggt! Tycker det är svårt med typografi, men du gör det riktigt bra! Och gud vad texten har stämt nu i april haha!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s