Vykort från Köpenhamn

Vårt mål med resan till Köpenhamn var att bekanta oss med lärmiljöerna på danska daghem. Förstås har jag en hel del bilder därifrån också, men de är såna som jag tänker mig att inte intresserar er desto mera. Förutom våra daghemsbesök och många stunder för reflektion och samtal kring det vi tagit del av, så hann vi ju turista en hel del också.

En del av vårt gäng valde alltid att gå tillbaka från  de daghem vi besökt, eftersom daghemmen låg i Köpenhamn så handlade det inte om särskilt långa sträckor, 2,5-4,5 km och så ser du ju betydligt mera till fots än med andra färdmedel. Fast Köpenhamn är en cykelstad och det märktes precis överallt. Det var verkligen en helt annan cykelkultur än den vi är van vid här hemma och christianiacyklarna var ju helt fenomenala.

Som lovat kommer en del vykort från den vackra staden och mer är på kommande under den närmsta tiden. Bland annat på alla vackra hus, besöket vid Tivoli och lite dukningsinspiration som jag snappade upp när vi traskade förbi olika matserveringar.

IMG_5011IMG_5034IMG_5053IMG_5056IMG_5060

I en cykelstad finns det vackra och mindre vackra cyklar/ På Ströget finns denna vackra passage/ Vi hittade en mysig inredningsaffär i Norrebro/De vackra danska husen finns väl på alla bilder från Köpenhamn/Ett mysigt italienskt lunchställe med fantastiska porträtt på väggarna

3 thoughts on “Vykort från Köpenhamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s