Att fira sitt 28:onde år

Så var dagen här, min födelsedag den tjugoåttonde för att vara exakt. Det känns inte så stort eller särskilt gammalt. Det känns alldeles lagom kan jag tycka. Jag behöver inte vara någon annan stans och jag behöver inte göra mer än jag själv vill. Det räcket för tillfället.

Men visst får jag ibland tänka till, hur gammal var jag nu igen? Jag brukar säga att för mig spelar det ingen roll så länge du är över 18 år och kan ta hand om dig själv. Resten ordnar sig.

dav

Blommor, vin och sång sammanfattar jag den här dagen med. Ikväll blir det att traditionsenligt se Eurovisions finalen med våra vänner och i skrivande stund värmer solen på terrassen och stickorna glöder.

 

2 thoughts on “Att fira sitt 28:onde år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s