Sommarprat i vitt och guld

Nyligen lanserades årets sommarpratare och det är lika roligt och spännande varje sommar. Jag brukar försöka lyssna på ett visst antal intressanta och ibland blir det också så att jag råkar lyssna på något sommarprat som jag inte planerat in.

IMG_5147

Ifjol satt jag på jobbet och grät och lyssnade till Malenami, jag t.o.m bloggade om hennes sommarprat. I år kommer jag sitta hemma och lyssna genom den lilla radion i vitt och guld. Har länge velat ha en liten nätt radio här hemma. Telefon och bluetooth-högtalare i all ära, men få saker slår en riktig radio vissa gånger. Eller så är det så att jag vande mig vid radioskvalet förra sommaren på stugan.

I år fanns det inte direkt någon av sommarpratarna som jag tänkte yes, då ska jag boka in tid framför radion. Det var ett stort utbud av olika människor och ämnen, men ingen direkt favorit. Nå, återstår att se om jag hittar någon favorit ändå.

Vilka sommarpratare ska du lyssna på?

One thought on “Sommarprat i vitt och guld

  1. Håller med dig, fick inte någon ”jess hen ska jag lyssna på”. Faktum är att majoriteten av namnen kände jag inte ens igen. Förra året lyssnade jag på nästan alla under vagnpromenader, och fick höra många intressanta prat trots att jag inte visste vem de var, men då fanns det ändå någon/några varje vecka som var känd (även i mina öron)…men det är väl bara att vänta och hoppas att praten ändå är intressanta, trots att man inte känner igen prataren 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s