En sommarpaus

Den senaste veckan har bloggen fått stå på standby, orsaken var allt planerande och fixande kring gårdagens förlovningskalas. Vi hade fin eftermiddag tillsammans med våra familjer och närmaste släktingar.

Nu har sambon också fått semester och vi ska få spendera två veckor tillsammans innan min sommarledighet är till ända. Så jag bestämde mig också ganska direkt för att låta bloggen få ta sommarpaus nu i två veckor. Jag återkommer hit till er när jobbet kickar i gång igen i augusti.

IMG_5263

Tills dess får ni ha det så skönt och är det någon av er som vill hänga med mig så kommer jag nog uppdatera instagram, både stories och mitt vanliga flöde. Ni hittar mig på @finachristinas .

Ha det så skönt!

One thought on “En sommarpaus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s