3 torsdagstips/vecka 32

Ny vecka, torsdag och dags för bloggens serie med torsdagstips. Just nu känns det som om det inte är annat än torsdagar, hehe. Här kommer hur som helst veckans tre torsdagstips. Hoppas ni gillar dem lika mycket som förra veckan.

Hårturbanen, en alldeles fantastisk uppfinning. Sen jag fick längre hår och behöver torka det mera efter duschen så är hårturbanen min bästa vän. Den suger upp allt vatten och är lätt att bära. Inga fler tunga och otympliga handdukspaket på huvudet.

Elefantöra. Den där inneväxten med sina runda blad. Jag köpte en planta från det stora plantvaruhuset i vintras och ganska snart förökade den sig. Nu har jag två nya plantor och moderplantan har små sticklingar igen. Hos mig trivs den ypperligt i söder fönster och jag vattnar den en gång i veckan.  Så med andra ord en växt som de flesta borde klara av.

IMG_5377

 Kläder. Månadens tema på Monthly Makers. Återstår att se om jag deltar och vad jag i såfall får för mig att fixa. Möjligheterna är ju oändliga det är bara inspirationen och tiden som sätter käppar i hjulet ibland. Vad skulle du skapa/fixa inom temat kläder?

2 thoughts on “3 torsdagstips/vecka 32

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s