En sista titt på de grå

Här sitter jag, pre renoveringskaos och njuter av de grå tapeterna. Imorgon har jag bestämt mig för att börja gå loss på dem. Jag tror att det kommer bli bra, bara det blir klart. Å som jag längtar efter att få inreda, fixa myset. De mörka augustinätterna vi fått uppleva på sommarstugan i helgen fick mig att längta efter levande ljus och mys. Å ännu mer längtar jag efter höstmys när vi fick färdig vår grillkåta i helgen. Vi räddade den, kan man säga. Fixade det läckande taket och gav den omsorg med lite färgad bets. Om du vill se resultatet hittar du det på min insta @finachristinas.

Ha en bra start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s