Inspirationsflowet

Nu är det här, inspirationsflowet. Det har nog att göra med vårt lilla renoveringsprojekt här hemma tror jag. Ikväll har jag suttit och googlat gardiner, planscher, kuddöverdrag och what not. Jag känner för att fixa, städa och röja när tapeten äntligen är uppe. Ett sånt där mysigt och ombonat hem som jag drömt om nu ett tag.

Vår ena vägg blir vit och här om kvällen när jag målade lager nr 1 med färg upplevde jag det fantastiska med vita väggar, kvällsljuset. 

Å så vill jag gå på loppis och kika runt i diverse inredningsbutiker efter snygga grejer. Fast först får jag väl lov att kika i mina egna skåp. Samt vänta på paketet med kuddöverdrag jag klickade hem ikväll.

Helst vill jag göra allt nu, på direkten. Men det lär bli snabbare än väntat ändå.. Messade med mamma tidigare och hoppeligen så kommer de på söndag för att hjälpa mig med tapeten. Hoppas, hoppas, hoppas…

One thought on “Inspirationsflowet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s