Den vackraste tiden är nu

Det har varit kalla morgnar den senaste veckan. Så pass lite som 3 plusgrader när jag vaknat. Får på allvar börja fundera på den stickade dräkten åt Doris så hon slipper frysa.

Ja, det blev kanske inte den sommar vi tänkt. Så släpp det nu! Jag ser framemot en fantastisk höst istället. Hur mycket jag än älskar sol och värme så njuter jag nästan allra mest av hösten ändå. Det är de eldiga färgerna, möjligheten att klä sig varmt och bekvämt. Skatterna vi kan hitta i skogen under våra promenader och de alldeles fantastiska bilderna du kan ta.

IMG_5391

Det är något speciellt med höstljuset, lite dovare och kanske lite varmare. Jag tänker inte hänga läpp för den sommar vi inte fick. Jag tänker njuta av följande årstid istället. Det kommet fler somrar, men nästa år önskar jag mig lite färre blåsiga dagar. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s