Håret

Det känns som om den väldigt nötta och blonda sommarfrillan är i behov av uppfräschning ganska snart. Hur än jag försöker vårda den med hårtvätt endast 2 ggr i veckan och massor av olja och någon inpackning så kommer jag inte ifrån att topparna är rejält nötta.

Har ni sett förresten hur långt mitt hår har blivit? Ja, det är så pass långt att jag numera ogärna går någonstans utan en hårsnodd om handleden eller i väskan. Det trodde jag verkligen inte när jag började spara ut håret i fjol på våren.

Så, nu har jag i tanken att kapa håret, men bara några centimeter och eventuellt färga det lite också. Blondin i all ära, men nu är jag sugen på något mera mustigt.. Kanske med inslag av koppar eller guld, någon nyans mörkare men inte för mörkt. Tur att jag har världens bästa frissa och att jag inte är rädd för färg. Dags att boka frissatid..

2 thoughts on “Håret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s