En kravlös helg

Ena dagen när du vill skriva något här så håller datorn på att uppdatera och andra dagen är du för trött. Men nu ska jag inte hänga upp mig mera på varken energinivå eller datorproblem. Istället vill jag ta er med tillbaka till den senaste helgen och de kravfria och sköna dagarna vi hade ute på sommarstugan. Det gick åt en hel del ved för att hålla kåken varm men samtidigt var det så rofyllt.

IMG_5455

Jag hade två mål med helgen att dricka något glas rödvin och att sticka. Just nu har jag flera projekt på  gång och det vinröda projektet som skymtar på bild är en dräkt åt Doris. Om målen blev uppfyllda? Ooja, jag kom mig en bra bit på de båda stickningar jag hade packat ner och så drack jag också något glas gott rött vin.

IMG_5453

 

IMG_5456

IMG_5476

Doris ja, hon älskar att vara på villan. I helgen ville hon helst vara ute tillsammans med sambon. Att sitta inne med mig var inget alternativ, fast det regnade ganska ordentligt under fredagkväll och lördagförmiddag så sprang hon ändå på ute. Här hemma svänger hon i dörren om det visar sig regna när vi ska ut. Som tur har jag fixat det problemet nu också. Hur ska ni få se i något annat inlägg.

One thought on “En kravlös helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s