3 torsdagstips/vecka 38

Idag vill jag tipsa er om tre bloggar som jag inspireras oerhört mycket av just nu. Det är dessutom bloggar som handlar om tre helt olika saker, men samtidigt sådana saker som jag själv funderar mycket kring eller som hör till mina intressen. Kan ju tillägga att mitt bloggläsande det senaste halvåret har blivit väldigt småskaligt. Jag läser kanske 10-12 bloggar regelbundet. Hur ser er bloggläsning ut? Vilka sorts bloggar läser ni? 

SplitShire-8335

Källa: Splitshire

3 inspirerande bloggar

Emilia Westerström. Detta är en tjej jag har följt från bloggstarten i våras. Hittade henne av en slump via den svenska gruppen Influencers of Sweden. Emilia har en grym kvalitet på både sitt innehåll och sina bilder. Hon blandar kreativa inlägg diy-inlägg med tatueringstips och bra att veta-inlägg gällande tatueringar.

Corinne Grönholm. Hennes blogg har jag sett sväva förbi i den finlandssvenska blogosfären ganska regelbundet men det är först under den senaste tiden som jag mer på allvar börjat följa henne. Corinne skriver mycket om saker som jag också funderar på främst gällande livsstil och hälsa. Hon blandar också in vardagen och en drös med smakfulla recept.

Sara Hellström. Saras blogg har jag följt ganska länge och under det senaste året har Sara verkligen hittat sin nisch i bloggvärlden. Hon riktar sin blogg mycket mot hundar och speciellt mot sin Bianca. Inte mig emot eftersom Saras inlägg kring just hundar har lärt mig massor inför valpköpet men också nu i efterhand. Sen är det härligt att läsa att det finns andra mattar som funderar på samma saker som en själv samt har lite samma vardag. Ungefär som mammabloggare känner sig, kanske.

10 thoughts on “3 torsdagstips/vecka 38

  1. Jag har blivit riktigt dålig på att läsa bloggar, men ska försöka bättra mig. Jag har inte ens kommit ihåg att jag har en Bloglovinlista med bloggar jag brukar följa. Hittade den nyss efter många månaders tystnad.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s