Att få en ny hundvän

Denna härligt soliga septembermåndag hade vi bokat in en träff med Sara och Bianca. För mig och Doris var det första gången vi besökte hundparken på Brändö och det var en riktigt positiv och trevlig upplevelse tillsammans med radarparet Sara och Bianca.

Det är ju ca. 2 ½ års åldersskillnad mellan Doris och Bianca men tjejerna kunde ändå umgås och leka lite med Biancas boll. Så skönt också att få träffa en likasinnad och diskutera allt hundrelaterat. Bland annat kom en hundträff på tal och det skulle ju vara så kul att kunna genomföra något sådant.

Att få tjejerna att posera på samma bild var inte det enklaste men jag tror vi lyckades med hjälp av lite mutor. Nu har jag en trött liten valp här hemma som helst vill mysa i famnen resten av kvällen. Inte mig emot. Tack Sara och Bianca för ikväll!

5 thoughts on “Att få en ny hundvän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s