Att få plocka fram höstgarderoben

I år njöt jag extra mycket av att få plocka fram höstgarderoben, för sommarkläderna har ju inte blivit särskilt flitigt använda. Jag plockade bort dem och drömmer samtidigt om att få packa ner dem i en resväska i vinter istället.

IMG_5479

Höst- och vintergarderoben är ju den som jag använder allra flitigast och längst. Den är ju inte särskilt färgsprakande utan går mest i färgerna grått, svart och vitt. Men visst finns det några guldkorn där också. Några fler guldkorn har jag också hittat på mina senaste loppisrundor så det blev en liten och billig förnyelse i höstgarderoben. Bland annat koftan och halsduken på bild är sådana plagg som jag fyndat den senaste tiden. Till fynden hör också en ribbstickad tunika i vitt och beige, en svart långkjol samt en randig tröja. Enkla basplagg som jag använder mest helt enkelt.

Från sommargarderoben fick två av mina maxiklänningar hänga kvar ännu eftersom jag tänker att jag eventuellt kan köra långklänning ännu i höst för då syns det ju inte om jag har thermoleggings under.

Till höstgarderoben hoppas jag ännu hitta några snygga byxor, ett par mörkblå jeans, någon fräsig skjorta å så ska jag utöka samlingen av stickade tröjor också. Mera om de planerna i ett annat inlägg.

Hur ser din höst- och vintergarderob ut?

10 thoughts on “Att få plocka fram höstgarderoben

  1. Höstgarderoben e ju alltid den bästa tycker jag också, av någon orsak trivs jag bäst i de kläderna 😉 igår konstaterade jag dessutom att jag helst klär mig i (nästan) knälånga klänningar med strumpbyxor och en kofta plus mina högklackade stövletter, känner mig absolut bäst i den stilen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s