Loppishelg deluxe

Känner du för att gå på loppis i helgen? Då ska du styra kosan till Korsholm och Vasa. Hela helgen ordnas det nämligen det välbesökta höstloppiset på Kvevlax UF. Jag har också ett bord där. Ikväll när vi fick föra dit våra grejer så såg jag många fina fynd plockas upp ur lådor och påsar. Du hittar loppisevenemanget här. På söndag är fyndpotentialen ännu större när det ordnas både Bloppis på Bock’s samt Loppisrace i Petsmo. Jag hade gärna deltagit i bloppiset nu i höst också men denna gången råkade det ju krocka med höstloppiset vid UF. Är jag hemma tar jag nog en sväng till Bock’s på söndag. Kanske vi ses i vimlet.

Edit. Loppisrace i Petsmo ordnas ju imorgon lördag och inte på söndag. 😀

4 thoughts on “Loppishelg deluxe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s