Sköna söndag

Vilket effektivt avslut på helgen det blev. På grund av utlovade hårda vindar så styrde vi båten hemåt från sommarstugan redan idag på förmiddagen. Det ledde ju till att vi hade en hel dag kvar här hemma att fixa med allt möjligt.

De torrvaror som jag haft på sommarstugan packades ner innan vi åkte och för att få rum med dem i skåpen här hemma blev det organisering och städning av kökslådor och skåp. Så himla skönt att ha ordning och reda bland alla torrvaror.

IMG_5551

Vi har också fortsatt på äppeltemat och plockade i eftermiddags ihop två stora lådor med äpplen, de ska bli äppelmust med hjälp av Lalle gård senare i veckan. En del av äpplena som ännu inte blivit äppelmos här hemma så fick istället bli äppelgott. Perfekt avslut på en skön helg med äppelgott och kaffe tillsammans med grannarna.

Jag önskar er en fin start på den inkommande veckan. Jag ska pyssla lite och fortsätta knåpa i köket med allehanda göromål. Sen ska jag också plantera om små elefantöronsbebisar och ge er en rundtur bland mina grönväxter.

2 thoughts on “Sköna söndag

  1. Alltså! Det finns så mycket gott som går att göra med äpplen, jag fick en kasse med massa fina och goda äpplen från mina svärföräldrars sommarstuga. Måste göra något mer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s