Vecka fyrtiotre

Huj vad kallt det blev plötsligt, det riktigt känns ända in i märg och ben att vintern är på ingång. Jag passade på och fick hjälp av pappa idag att byta till vinterdäck när det blir en de tidiga morgnar för min del så är det bäst att ha vinterdäcken under så är du på säkrare sidan. Den här veckan känner jag att vi kör i gång med en lista.

Vad ser du mest framemot den här veckan? Att sambon kommer hem till helgen och förstås evenemanget på Loftet som Michaela är med och ordnar. Det ska bli så roligt att få träffa likasinnade.

Vad har du gjort i helgen? Jag har spenderat hela helgen hos mina föräldrar, avskyr att sitta ensam om helgerna ifall sambon råkar vara i jobb. Det var riktigt skönt att få lite familjetid eftersom min syster också råkade vara i hemknutarna.

Vilka ord ska vi hålla hårt i hela veckan? Berätta oftare till människor hur mycket du tycker om dem. Du vet aldrig hur mycket de behöver det kanske just idag. – Chris Brogan.

Nämn en grej du ska försöka hinna med den här veckan: Träna åtminstone två pass. I förra veckan kom jag igång med träningen igen och trots grym träningsvärk så var jag så taggad på träning.

Hur ser veckans meny ut? Jag hoppas jag ska ha inspiration till att laga vettig mat om kvällarna. Borde sätta mig ner och matplanera.

Vad gjorde du i går kväll? Jag körde hem från mina föräldrar och sen gick en stor del av kvällen åt till att plocka och göra rum för vår nya frys. Jag hann också sticka några varv på min marygenser.

Ett tips på hur man får en fin vecka: Bjud in en vän och drick en kopp te tillsammans.

Vad åt du till frukost idag? Idag blev det den lates frukost, dvs. mysli och vaniljjoghurt, vanligtvis äter jag havregrynsgröt.

Veckans soundtrack: Ed Sheeran – Perfect.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s