Varma fötter till stora och små

I min bekantskapskrets är det flera som blir eller har blivit föräldrar den senaste tiden. Det ger ju mig en orsak till att lära mig sticka små, små plagg. I början av året stickade jag mössor till BB och nu senast stickade jag ett par tågsockor åt en liten en som snart väntas till världen.

IMG_5645

De röda sockorna fick den blivande mamman och de har jag stickat tidigare med inspiration av Marimekkos räysmatto-mönster och med restgarn. Beskrivningen till tågsockorna hittade jag på bloggen Carpe Diem och använde maskantalet 30 för att få dem lite mindre. Blev ju allt lite sugen på att sticka ett par tågsockor  i vuxenmodell också, men först ska Marygensern bli klar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s