Loading Likes...
  • Inlägget är inte ett samarbete utan eget initiativ och tips.

Så här i eftersvallet av julen vill jag berätta om julkalendern från Dermosil. En grej som jag inte alls nämnt på bloggen tidigare i december. Julkalendern kom jag i kontakt med under influcenser meetupen på Glasbruket. Vi fick ju klämma och känna på julkalendern från Dermosil. Jag bestämde mig där och då att jag definitivt behövde en julkalender för att räkna dagarna till julafton.

Jag har sett all världens julkalendrar från olika hudvårds- och sminkmärken men alltid tyckt att de varit lite väl dyra eller kanske inte riktigt vad jag velat ha. När jag fick möjlighet att fråga ut Hanna och Varpi om hurudant innehåll det fanns i julkalendern från Dermosil så var beslutet att köpa en ganska lätt. De förklarade utan att avslöja desto mer att det är mindre versioner av populära produkter men också några nyheter.

Det positiva med Dermosils julkalender

♥ Innehållet. Kalendern var fylld av  små miniversioner av bra Dermosilprodukter.

♥ Priset. 40 euro för en julkalender med så här bra innehåll är inte dyrt.

♥Mångsidigheten. Bakom kalenderns luckor fanns produkter för alla.

♥ Möjligheten att hitta nya favoriter. En av dem blev direkt night hand- and footcream.

Jag blev positivt överraskad av innehållet i alla luckor. Som ni ser på bilderna så fanns det lite smink i form av nagellack och läppglans samt parfym. Lite hud- och hårvård samt lite andra bra att ha grejer. Ett av läppglansen hann jag ge bort ganska direkt eftersom jag inte använder just sånt. Helt klart värd priset!

Finns det något negativt med julkalendern från Dermosil?

♦ Jag saknade lite instruktioner. Tänker främst på de små burkarna med nagelglitter. Det skulle vara tacksamt med en hänvisning till webbsidan eller en liten lapp med hur du ska applicera nagelglitter.

♦Storleken. Förstår att det behöver vara en lagom storlek om det ska rymmas produkter i den. Nu kunde jag förvara den ganska enkelt ovanpå badrumsskåpet men den kändes lite stor och klumpig ändå.

Kommer jag att köpa kalendern från Dermosil igen?

Jamen visst. Jag från tidigare kund hos Dermoshop och använder allt från deras smink till hud- och hårvårdsprodukter så valet att köpa en kalender nästa år kommer nog inte bli så svårt. När jag dessutom kunde hålla mig från att tjuvkika på baksidan där det fanns beskrivet innehållet i kalendern så kommer jag nog ge den en chans nästa år igen. Jag är jättenöjd med både kalendern och dess innehåll och kan varmt rekommendera den.

Share: