Loading Likes...

Den här veckan vill jag tipsa om 3 kreativa grejer som jag fått nys om under de senaste dagarna. Vilket bara är roligt för jag har i planerna att utvecklas mera kreativt framöver.

Syjuntan + frukostflickorna. Äntligen ordnad Michaela ett evenemang som passar mig som hand i handske. Så här skriver Michaela på evenemangets beskrivning:

Varmt välkomna på höstens mysigaste evenemang. Lördagen den 28 oktober kommer Vasas första frukost med fokus på stickning att äga rum på Loftet i Vasa. Frukostflickorna aka Michaela Finne bjuder tillsammans med Syjuntan r.f in alla handarbetsintresserade till ett unikt evenemang. På programmet står frukost i ljuvlig miljö. Intervju med kvinnorna bakom Syjuntan. Goa goodiebags. Och en hel massa stickinspiration. Förutom att äta frukost och sticka tillsammans kommer kvinnorna i Syjuntan att introducera oss till stickningens magiska värld samt lära oss hur vi stickar benvärmare med Loftets Rosa Bandet garn. Evenemanget är utformat så att det passar både nybörjare och längre hunna. Så alla, speciellt ni som är längre hunna får ta med era egna stickprojekt. “

Jag är påväg, ses vi där?

Garnrea! Alla Dropsgarner som innehåller alpacca är på rea fram till årsskiftet. Det betyder att också det sköna Air-garnet är på rea. Jag vet vem som ska passa på att hamstra hem av det mjuka och icke-stickiga garnet. Av Drops Air kan du bland annat sticka en klänning eller en tröja. Dropsgarn hittar ni t.ex. på handarbetsaffären i Vörå.

Lettering fortsättningskurs i Oravais. Jag ska gå en fortsättningskurs i bokstavsillustrationer i Oravais i november. Vi är för få anmälda och jag hoppas gärna att kursen ska bli av. Tipsa en kompis eller häng med själv! Det är beroendeframkallande roligt. Läs mer: I bokstävernas magiska värld

Share: