Loading Likes...

Bättre sent än aldrig får ni tre torsdagstips. Jag hade utkastet färdigt redan på förmiddagen idag, men ingen tid att finslipa det sista förrän nu. Jag har städat lite, min nya torsdagsrutin, och nu ska jag sätta mig med stickningen på bilden och försöka koppla av. Inte det lättaste med en energisk hundvalp i huset, men vi gör så gott vi kan.

√ Podcasten Självklart. En podcast av Mia Törnblom och Christina Stielli där de pratar om allt. För mig som gillar att läsa om välmående så älskar den här podden. Så här skriver de på poddens facebooksida: “Självklart är en generös, varm, djup, meningsfull, ytlig, rättvis, orättvis, rolig och ibland sorglig podcast om konsten att vara människa, räcka till och samtidigt vara hållbar.”

IMG_5451

√Sticktidningen Novita. Jag har prenumererat på den svenska versionen sen den kom ut och är mycket nöjd. Innehållet har varierande svårighetsgrad och massor av inspirerande bilder.

√Skötsel av stickade plagg. Höst innebär att vi tar i bruk våra stickade plagg igen. Jag vill tipsa om Victorias inlägg om hur du bäst sköter dina stickade plagg.

Share: