Loading Likes...

Jag försökte och försökte knäppa en bild till det här inlägget. Men när jag inte kände igen mig själv i kameran blev jag rädd och gav upp. Jag är inte den som lägger tid och energi på mitt utseende, typ aldrig när det gäller jobbet, hemskt sällan när det gäller privat tid. Jag är den som kan gå i nästan vilka kläder som helst till butiken, så länge de är hela och rätt så rena. Den som oftast väljer bekvämt och praktiskt när det handlar om kläder till jobbet.

Fast sen, finns det den andra sidan av myntet. Det faktum att jag tycker att det är riktigt roligt att fixa mig lite finare. För nog tittar jag mig mer i spegeln när håret är fixat och en lätt makeup lagd, än när jag är mitt alldagliga osminkade jag.

Ustrålning, självkänsla.. sitter det ändå inte lite i hur du ser ut, hur du känner dig just den dagen? Vad du väljer att ta på dig, hur du väljer att uttrycka dig genom din personliga stil? Jag tror att alla har en personlig stil, vissa bryr sig inte ett skvatt, andra har helt på klart vilken deras stil är. Så finns det de där personerna, som jag, som kanske skulle kunna bry sig.

Hej, hur förhåller du dig till det här? Låt oss diskutera.

Share: