Loading Likes...

Vi är hemma igen och jag har börjat jobba, men med de senaste dagarnas väldigt omväxlande väder och sömnbrist efter helgen har jag inte haft många tankar på att uppdatera er. Ännu är vädret rätt varierande och det har åskat från och till  i snart två dygn så ni får nöja er med mobilbloggande.

Åland ja, vår weekend tillsammans med vännerna blev verkligen händelserik och rolig. Vi som åkte över redan på onsdag hann se oss omkring lite på torsdag innan gänget anlände. Det blev alltså kaffe & ålandspannkaka hos Uffe på berget och en sväng ut till Havsvidden.

Sen har vi förstås rockat lite också, men mina favoritartister förtjänar egna inlägg.

Sightseeingen fortsatte på fredag när vi tog färjan ut till Föglö. Ett mysigt ställe med världens minsta centrum kring färjfästet och så en vacker gammal stenkyrka.

Sen har vi ju ätit en massa gott också, eller ja mest pizza och hamburgare. Så nu vill jag inte ha varkendera på ett tag. Skönt med ett avbrott i semestervardagen men lika skönt att komma hem. Dock inte lika trevligt att börja jobba i måndags med fyra timmar sömn i bagaget och en slapp semester som bakgrund. Men mera om det vid ett annat tillfälle.

Share: