Loading Likes...

Jag gillar själv att läsa de där listorna var en skriver några saker om sig själv, men det är himla svårt att komma på något att skriva. Nå, jag har listat fem saker åt er ändå och hoppas att ni kanske läser något nytt.

30790_400154866944_6690508_n

 

En gammal favoritbild från vappenfirande i Åbo

  • Jag har haft glasögon sedan jag gick i trean på lågstadiet, kontaktlinser sedan jag gick på tvåan i yrkes och funderar på att i framtiden operera mina ögon för att slippa båda syntilläggen.
  • När jag var liten ville jag bli kock, det ändrade och istället har jag idag fyra olika examen; frisör, studentexamen, ped.kand. med barnpedagogisk inriktning och så behörighet att arbeta som spec.btgl.
  • Tidigare hatade jag att vara ensam längre stunder, jag var rädd att något skulle hända eller att någon okänd skulle dyka upp utanför huset. Detta lärde jag mig handskas med iom att jag flyttade till Jakobstad för att studera. Idag är ensam hemma-känslan något av det bästa jag vet.
  • Våren 2012 var en av de tuffaste hittills i livet, varken jag eller de i min familj kände igen mig. Det hela redde ju upp sig jättebra sen jag fick bekräftat att jag har en åkomma kallad hypothyreos och så fick jag en enorm boost att jobba med min personliga utveckling tack vare en livscoach.
  • Mina största ovanor här i livet är nagelbitning, hårtvinnande och sötsaker. Jag kämpar och kämpar, i perioder går det riktigt bra med det först och sistnämnda, men jag kommer aldrig att sluta tvinna mitt hår mellan fingrarna i tid och otid.
Share: