Loading Likes...

img_4206

Det finns ett ämne som jag alltid är intresserad av. Jag gillar att lyssna på samtal kring ämnet, jag gillar att själv diskutera det, jag gillar att läsa om det, jag gillar att uppleva det och jag gillar att fundera kring det. Förstås gillar jag också att blogga om det. Det ämnet är välmående. Ett stort, brett ämne som kan forma sig precis hur som helst. Ett rysligt intressant ämne också.

Vad betyder välmående för mig?

Välmående.. Att jag mår bra både fysiskt och psykiskt. Att jag orkar med de uppgifter och även de hinder som livet ibland tar mig igenom. Att jag inspireras av andra och deras val av livsstil och sätt att leva, på ett positivt plan. Personlig utveckling och att jag arbetar med mina styrkor och accepterar mina svagheter.

Välmående.. Jag accepterar mig själv, min kropp och ser till min energi. Det är okej att orka ge järnet på gymmet ibland, det är lika okej att inse att idag blir det en dag på soffan. Träning för att det gör mig glad, ger mig kraft och får min kropp att känna sig starkare och smidigare för varje gång.

Välmående hos Fina Christina

Från och med nu har välmåendet en helt egen kategori här på bloggen. Där hittar ni inlägg kring träning, både fysisk och psykisk. Där finns delvis texter om mina egna svagheter och styrkor men också tips och inspiration kring olika delar av ämnet. Jag vill samla inläggen om välmående och lyfta fram dem. För det är för mig ett viktigt ämne som jag brinner mycket för.

Jag kommer skriva mera om min träning, om aktiva val i vardagen och hur jag arbetar med min personliga utveckling. Jag hoppas kunna inspirera eller väcka tankar och jag hoppas också att ni vågar och vill diskutera, fundera och fråga.

Här hittar ni kategorin Välmående, trevlig läsning.

Share: