Loading Likes...

Pamppo hade här nyligen en grej på sin blogg, 7 saker som jag behöver för att må bra och med det en uppmaning åt oss andra att berätta vad som får oss att må bra. Jag är inte sen att haka på eftersom sånt här är så oerhört viktigt och intressant.

  1. Egen tid. Med ett jobb som går i 120 km/h oftast och en kalender som vissa veckor är full av kvällsprogram så är det så väldigt skönt med de där stunderna och kvällarna när jag får göra precis vad jag vill. Jag handarbetar, bloggar, tränar eller slappar.
  2. Tid med nära & kära. Lika viktigt som punkt 1 är så är tiden med familj och vänner. Åtminstone en gång per vecka åker jag hem till mina föräldrar och nu som då försöker jag boka in träff med vännerna. Att utbyta tankar, lösa små problem eller bara umgås tillsammans med de personer som jag gillar är bland det bästa som finns.
  3. Musik. Jag är en periodare och en allätare när det kommer till musik. Men allt som oftast lyssnar jag på någon form, det kan vara senaste hitsen på radion i bilen, eller min lugna favoriter-lista på Spotify. Musik enligt humör helt enkelt.
  4. Träna. Oavsett om det är ett intensivt och svettigt piloxingpass, ett zumbamaraton, en promenad med min sambo eller en joggingtur så behöver jag få röra på mig. De kvällar jag behöver rensa skallen brukar jag gå min vanliga runda på 4 km och när jag kommer hem är huvudet tömt och kroppen fylld av ny energi.
  5. Närhet. En kram eller mys i soffan en vanlig sketen vardagskväll om sambon är hemma. När jag bodde hemma ännu så var det vardag att få åtminstone en kram per dag. Å nu också när jag kommer hem till föräldrarna så blir det en eller fler kramar innan jag åker hem igen.
  6. Galej. Jag trivs lika bra i soffan i mjukisbyxor som jag trivs ute på krogen i högklackat. Att nu som då få göra sig lite extra fin och åka ut och se världen är inte helt fel. Att jag sen är extrovert som person kanske har ett finger med i spelet också.
  7. Förändring. Å nu menar jag små materiella saker, t.ex. ny hårfärg, ett loppisfynd eller andra små glädjespridande grejer. Kortvarig eller långvarig glädje spelar inte så stor roll, men att få förändra materiella saker i min närhet gör mig alltid på bra humör.
Share: