Loading Likes...

Hallå! Jag tog helg lite tidigare idag eftersom sambon är hemma. Det var en överraskning både för mig och Doris igår när han omeddelad klev in genom dörren. Helgmyset tillsammans blir dock inte så långvarigt eftersom han åker tillbaka i jobb redan imorgon. Som tur är den lediga veckan bara runt hörnet och vi är ju vana med att han är borta.

Så vi har hunnit vara ute på en timmes promenad i skogen i ljuset och så har vi ätit. Resten av kvällen blir det inga stora lass lyfta här. Skönt så…

Loppade fynd och min egna loppisförsäljning

När jag var ledig i början av januari passade jag på att gå en del på loppis och hade ju också ett eget bord vid Comboliina. Antagligen var tidpunkten för försäljning inte den bästa, så här strax efter julen. För det blev en förlust affär för mig, fick betalt bordet i 1,5 vecka av 2 och målet att bli av med några grejer så lyckades till hälften. Nya tag på ungdomsföreningens loppis senare i vår.

IMG_5919

IMG_5920

Nån som kan gissa vart paradise-skylten ska? 

Istället så hade jag tur när jag själv gick på loppis och hittade en del fina fynd både på Comboliina och Combo. Månadens favoritfynd blev de två assietterna jag hittade till Vanilj-serien. Personen som sålde dem för sju euro styck visste nog inte deras värde. Jag var ju bara lycklig förstås som fick två assietter till priset av en. Vaniljserien har jag samlat på i snart 10 år och två extra assietter är ju bra att ha.

Läs mer: Loppisguide i Vasa

IMG_5841

I övrigt hittade jag en vacker mossgrön klänning, en bordslampa som i skrivande stund lyser på fönsterbrädet vid skrivbordet samt lite annat smått och gott. Klänningen hade jag på mig under sambons firmajulfest och jag kände mig så fin i den. Simpel modell med en form som passar mig och ett bra komplement till min garderob.

När jag skriver det här inlägget och ser mina fynd så kliar det nog lite i fingrarna att bege sig ut på en ny runda. Tur att det snart är februari, loppisbesök en gång i månaden är passligt helgprogram. Förresten, vill du se mer av mina loppisfynd så kan du berätta det för mig i min enkät som jag just nu har för att utveckla en del av mina kategorier.

Brukar du besöka loppisar? Vilket är ditt senaste favoritfynd? 

Share: